Talkkipulveri myynnissä on jalostettu hydratoitu magnesiumsilikaatti, joka on vaaleanharmaa jauhe. Se on yleinen metamorfinen mineraali, jota esiintyy luonnollisesti ympäri maailmaa. Talkki on pehmein mineraali maapallolla ja se on tri-oktahedraalinen kerrosmineraali, jolla on samanlainen rakenne kuin piropylliitillä, mutta magnesiumia on oktahedraalisissa paikoissa komposiittikerroksissa. Se on suhteellisen inertti ja käytännössä liukenematon veteen, heikkoihin happoihin ja heikkoihin emäksiin. Vaikka sillä on hyvin vähän kemiallista reaktiivisuutta, talkilla on kuitenkin affiniteetti tiettyihin orgaanisiin kemikaaleihin. Yli 900 °C talkki menettää hydroksyyliryhmänsä ja yli 1050 °C se muuttuu anhydroiseksi magnesiumsilikaatiksi. Yli 1300 °C se sulaa. Talkkia käytetään monilla teollisuudenaloilla, kuten paperinvalmistuksessa, muovissa, maalissa ja pinnoitteissa, kumissa, sähkökaapeleissa, keramiikassa jne.
Talkin käyttötarkoitukset
Talkilla on monia sovelluksia teollisuudessa, sillä se tarjoaa seuraavat toiminnot: voiteluaine, täyteaine, sähkö- ja lämpöeriste, tarttumattomuus,
CAS-numero: 14807-96-6
EINECS: 238-877-9
Molekyylipaino: 379.26
MgO-pitoisuus: 31.80%
SiO-pitoisuus: 60.0%
Pinta-ala: 4.3 m2/g
Valkoinen pippuri omaa intensiivisen, pyöreän maun. Jotta sen aromi pääsee täysiin oikeuksiinsa, kannattaa maustaa valmiiksi valmistetut ruoat vasta lopuksi. Tämä pippuri sopii erinomaisesti vaalean lihan kanssa, mutta se myös täydentää hienosti vihanneksia tai kalaa.
Sisältö: 250,00 g
Tuotenumero: 802120
Haluatteko laajentaa kapselivalikoimaanne pikakaakaota? Yhdessä kanssanne Schoppe Instant Beverages kehittää kapselikakaota, joka on täydellisesti yhteensopiva järjestelmänne kanssa. Olemme valmistaneet kaakaopohjaisia juomajauheita markkinoilla oleviin kapselijärjestelmiin jo vuosia. Samalla optimoimme jatkuvasti prosessejamme ja tuotteitamme, jotta voimme aktiivisesti muokata markkinoiden kehitystä. Meille on aina tärkeintä: teidän menestyksenne.
Sienijauhot
Valmistusprosessimme Aromas ja Boletos -sienijauhon osalta koostuu sienten jauhamisesta jauheeksi kuivauksen jälkeen, ilman tärkkelyksen tai muiden ainesosien lisäämistä.
Ehdotuksia: sienijauhoamme voidaan lisätä minkä tahansa ruoan valmistukseen, kuten keittoihin, kastikkeisiin, leipään, pastaan, juustoon, kekseihin, jälkiruokiin ja muihin.
Saatavilla:
Maitake;
Reishi;
Shiitake;
Boletus edulis;
Cantharellus;
Agaricus blazei.
Ravintosisältö per 100 g.
Rasvat - 1,3 %
Hiilihydraatit - 78%
Kuidut - 14%
Proteiinit - 15%
Tomaatit ovat ravinteikkaita ja voimakas A- ja C-vitamiinien lähde, jotka auttavat vahvistamaan immuunijärjestelmää ja ovat hyödyllisiä kollageenin synteesille sekä ihon terveydelle. Kuivattuna tomaatin jauhe sisältää merkittävästi enemmän lykopeenia kuin tuoreet tomaatit, ja voimakkaana antioksidanttina se voi auttaa suojaamaan sydänsairauksilta ja erilaisilta syöpätyypeiltä.
TUOTTEEN TIETOJA. Kuivattu tomaattijauhe valmistetaan omassa viljelyssä kasvatetuista tomaateista, jotka kuivataan ja jauhetaan. Kuivattujen tomaattien jauhe koostuu 100 % auringossa kypsytetyistä tomaateista. Se sisältää kaiken tuoreen tomaatin makeuden ja hapokkuuden ilman makuaineita, suolaa, aromia tai kemiallisia paakkuuntumisenestoaineita. Maku on voimakas ja maukkaampi kuin useimmissa tuoreissa tomaateissa. Ihanteellinen lisäämään tomaattimakua ja -väriä seoksiin sekä sakeuttamaan ja säätämään tarvittavaa kuiva-ainepitoisuutta.
NdFeB-jauhe on erityisen sopiva ohutseinämäisten magneettirenkaiden valmistukseen, joissa on moninapaista magneettikenttää. Anisotrofisen jauheen rakeisuus voidaan mukauttaa asiakkaiden vaatimusten mukaan, jotta se täyttää muottitiivistämisen ja -ruiskutuksen vaatimukset sekä kaikki muut tuotantotavat.
Materiaali: tarpeen mukaan
hiukkaskoko: tarpeen mukaan
pakkaus: tarpeen mukaan
Metsähunaja ei ole mehiläisten tuottamaa kukkien nektarista, vaan se on hunajaa, jota erittävät tammet, korkkitammet ja pyökki.
Sen väri on paljon tummempi kuin muiden hunajien, sen tuoksu on paahteinen ja maku on vähemmän makea kuin muiden hunajien, suolaisilla vivahteilla.
Se pakataan käsityönä vähittäiskauppaan tarkoitettuihin muotoihin tai suurempiin kapasiteetteihin teollisuutta varten.
Guar-kumimme on ihanteellinen tuote ammattikokeille tai yrityksille, jotka haluavat kehittää gluteenittomia tuotteita. Sen sakeuttamis-, stabilointi- ja emulgoimisominaisuuksien ansiosta se soveltuu erinomaisesti elintarvikkeisiin, kiitos sen tasaisen rakenteen ja geelejä muodostavien ominaisuuksien. Sitä voidaan käyttää kastikkeissa, keitoissa, jäätelöissä ja sorbeteissa, leivonnaisissa ja konditoriatuotteissa, jauheissa jne.